Normarin a devenit partenerul de premii al Sea Mile

17016947_1770397143288877_8475614040984239098_o

Compania AICORE a devenit partenerul celei de-a V-a ediții a campionatului de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile, care va avea loc pe 16 iulie. Câștigătorii probelor Sea Mile, Double Sea Mile și Triple Sea Mile vor primi cadouri de marca NORMARIN din partea partenerului nostru.

AICORE – o companie farmaceutică europeană, fabricant și distribuitor de medicamente și de produse pentru uz medical. Misiunea companiei este de a spori calitatea și durata vieții pacienților, de aceea, noi prezentăm doar produse cu efect demonstrat, incluse în standardele de tratament, și propagăm o cultură de utilizare și prescriere responsabilă a medicamentelor.

Pe piața din Republica Moldova sunt prezente produse eliberate cu prescripție medicală (Ramipril Aicore și Pantoprazol Aicore) și linia de produse pentru igienizare și tratamentul adjuvant al rinosinuzitelor NORMARIN.

NORMARIN – spray-uri pentru irigarea cavității nazale pe bază de apă de mare, înzestrate cu sistem modern de pulverizare Bag-On-Valve.

Fiecare câștigător al Sea Mile va primi în dar spray-ul Normarin Daily.

NORMARIN DAILY –  spray nemedicamentos pentru irigare nazală cu penetrare profundă, pentru igiena nazală zilnică. Pentru a ajuta la ameliorarea congestiei nazale în caz de rinită, sinuzită, nas înfundat, răceală, febră de fân, alergii, îngrijire nazală postoperatorie, etc.

Acționează prin fluidificarea mucusului și spălarea căilor nazale de particule străine cum ar fi particulele de praf, polen și alți alergeni. Aceasta ajută la ameliorarea congestiei mucoasei nazale și la restabilirea funcției respiratorii normale a cavității nazale.

  • COMPOZIȚIE: Apă de mare naturală sterile izotonică (diluată până la nivel fi ziologic (0,9%) cu apă purifi cată).
  • VÂRSTA: Pentru copii cu vârsta de la 6 luni și adulți.
  • FRECVENȚA ADMINISTRĂRII: Conform necesității individuale. În mod obișnuit se recomandă utilizarea de 1-2 ori pe zi sau conform recomandării medicului. Dacă este necesar, poate fi folosit mai des fără restricții.
  • NORMARIN DAILY nu dă dependență și poate fi utilizat împreună cu alte terapii.

De ce înotătorii ar trebui să-și curețe nasul cu un astfel de spray ca Normarin?

Medicii din SUA sunt foarte alarmați! Este înregistrat deja al doilea caz de deces din cauza unei infecții provocate de o simplă amibă. Aceste organisme pătrund în corpul uman în timpul clătirii cavității nazale cu apă de la robinet. Victimă a infecției a devenit o femeie în vârstă din SUA, care își clătea sinusurile nazale cu un dispozitiv special umplut cu apă de la robinet. Împreună cu apa de la robinet, în corpul femeii au pătruns cele mai simple microorganisme – Amiba Naegleria. Odată cu pătrunderea în cavitatea nazală, amiba își continuă drumul până ajunge în creier, provocând boli grave precum meningita encefalică, care deseori se va solda cu decesul pacientului.

De obicei, sursa de infecție a oamenilor cu acest organism monocelular este apa deschisă. Mai puține cazuri de infecție sunt înregistrate în cazul procedurilor cu apa de la robit. Însă în SUA crește numărul persoanelor care folosesc apa de la robit pentru a clăti cavitatea nazală, pe care aceștia o consideră destul de curată. Totuși, recent, au fost fixate mai multe cazuri de infestare cu urmări tragice. În pofida faptului că boală este considerată o patologie foarte rar întâlnită, epidemiologii consideră că, dacă aceasta va fi lăsată să evolueze, boala poate afecta din ce în ce mai multe persoane. Pentru a curăți cavitatea nazală, specialiștii recomandă să fie folosite soluții speciale, care sunt comercializate în farmacii.

Mai multe detalii pe site-ul health.sarbc.ru.

Abonați-vă la pagina Normarin Moldova de pe Facebook.