Oriflame – Frumusețea ca stil de viață

56543__1_

Noi – suntem un brand de cosmetice suedeze, și gândim în mod diferit. Pentru noi, frumusețea – este ceva mai mult. Acesta este o reflectare a stilului de viață ales de tine, în cazul în care este important și faptul cum arăți dar de asemenea cum te simți. Frumusețea adevărată pentru noi – este armonia dintre lumea ta interioară și exterioară.

Noi credem că adevărata frumusețe este rezultatul unei îngrijiri complexe regulate și a stilul de viață corect. Ea nu poate fi obținută cu un produs magic. Totul începe cu elementele de bază – produselor de îngrijire a pielii calitative și eficiente, care vor contribui la menținerea tinereții și strălucirii tale. Obține rezultate mai bune cu Wellness: un mod de viață sănătos și un efect pozitiv asupra sănătății, și vei vedea de asemenea cum aspectul tău exterior – va radia la fel de energie. Evidențiază-ți propria frumusețe naturală și găsește-ți un stil individual. Noi știm totul despre modă, make-up și crearea celor mai inspirate look-uri de pe podiumurile lumii.

Noi oferim cele mai bune soluții la cheie – bazate pe realizări științifice și înaltele standarde de calitate suedeze.

Noi – reprezentăm mai mult decât doar Produse de îngrijire a pielii

Suedia este renumită pentru abordarea sa progresivă a vieții, din acest motiv gama noastră NovAge și Ecobeauty  NovAge și Ecobeauty – este rezultatul a aproape 50 de ani de experiență, descoperiri științifice și cercetari de ultimă oră, precum și preocuparea noastră față de natură. Mai mult de 100 de oameni de stiință lucrează pentru a dezvolta noi produse care vă vot menține tinerețea și strălucirea pielii.

Noi – reprezentăm mai mult decât o Sursă de energie

Noi credem că un stil de viață sănătos are un efect pozitiv și asupra bunăstării fizice cât și a celei spirituale. Fiind o companie suedeză, noi credem că frumusețea adevărată începe din interior.

Wellness — este o gamă de produse de înaltă calitate, vitamine și suplimente nutritive, create de oameni de știință cu renume mondial, proiectate și testate de nutriționiștii din Suedia. Procesul de cercetare asupra gamei Wellness este realizat în Centrul de Cercetare Igelёsa în Lund, în sudul țării. Cu Wellness nu doar radiezi de energie:  dar ai și o stare de spirit bună, ești în formă și ai un ten perfect fără utilizarea fondurilor de ten, este sănătatea întregii tale familii.

Noi – reprezentăm mai mult decât doar o comunitate

Suedia – o țară de oportunități egale, iar noi, ca și compania suedeză, facem tot posibilul, astfel încât oportunitățile pe care le oferim, să fie disponibile pentru cea mai mare parte a lumii, precum și frumusețea pe care o dăruim.

Oriflame a devenit partener al celui de-al cincilea campionat de înot în apă deschisă, Ghidighici Sea Mile 2017. Echipa Oriflame va participa la Sport Expo pe plaja Ghidighici, pe 16 iulie.