Primul antrenament practic Sporter Swim pentru Sea Milie 2016 (Foto)

IMG_7777Sâmbătă, 14 mai 2016, a avut loc primul antrenament practic de înot al clubului Sporter Swim, din cadrul pregătirii pentru competiția de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016.

IMG_7600La eveniment au participat 15 persoane, care au fost împărțiți de atrenorii Artiom Gladun și Vera Nikitina, reprezentanți ai Аsociației de înotători amatori și profesioniști din RM, conform gradului de pregătire fizică, supraveghind procesul de antrenament. Înainte de începutul antrenamentului, a fost desfășurată o scurtă încălzire, în urma căreia participanții au fost divizați în dependență de nivelul de pregătire în grupe a câte cinci persoane pe diferite porțiuni ale bazinului. 

IMG_7688Executând indicațiile antrenorilor, viitorii cuceritori ai ”milei marine” au primit numeroase sfaturi despre înot de la profesioniștii din domeniu.

IMG_7650ATENȚIE! La următoarele antrenamente pot participa doar acei sportivi, care s-au înregistrat și au plătit taxa de participare pentru Sea Mile 2016. Costul taxei de participare la cursă variază în dependență de dată efectuării plății (Detalii).

IMG_7701Înregistrarea pentru Sea Mile 2016 este disponibilă pe web-site-ul: seamile.md.

Gaerie Foto