Sporter Swim a desfășurat încă două antrenamente practice de înot

DSC_0241
În perioada 22-23 mai 2016, s-au desfășurat încă două antrenamente practice de înot ale clubului Sporter Swim, din cadrul pregătirii pentru competiția de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016.

DSC_0089
Pe parcursul celor două zile, la antrenamente au participat 30 de persoane. Antrenamentul de sâmbătă a fost condus de antrenorii Irina Șapirova și Victor Crivda, iar cel de duminică – de antrenorii Oleg Derihvost și Vlad Donesco. Toți cei menționați sunt reprezentanții Аsociației de înotători amatori și profesioniști.

DSC_0797
Antrenamentele au început cu niște exerciții de încălzire. Ulterior, antrenorii au împărțit participanții conform nivelului acestor de pregătire fizică și au pornit antrenamentul.

Menționăm că Sporter a desfășurat deja trei antrenamente practice de înot pentru Ghidighici Sea Mile. Urmăriți ultimele noutăți pe site-ul seamile.md, pentru a nu rata antrenamentele viitoare ale clubului Sporter Swim sub conducerea antrenorilor profesioniști.

DSC_0081
ATENȚIE! La antrenamente pot participa doar acei sportivi, care s-au înregistrat și au plătit taxa de participare pentru Sea Mile 2016. Costul taxei de participare la cursă variază în dependență de dată efectuării plății (Detalii).

Amintim că competiția de înot în apă deschidă Ghidighici Sea Mile este la cea de-a patra ediție și va avea loc pe 17 iulie 2016 în lacul de acumulare Ghidighici.

Înregistrarea pentru Sea Mile 2016 este disponibilă pe web-site-ul: seamile.md.

Galerie Foto