• Română
    • Русский
    • English

A avut loc cel de-al doilea master class din seria ”Pregătește-te pentru vară” (Foto)


seminar de înot, pregatestete pentru vara

Duminică, 15 mai 2016, a avut loc cel de-al doilea master class din seria ”Pregătește-te pentru vară” despre cele patru stiluri de înot de la Аsociația de înotători amatori și profesioniști. Partener media al evenimentului -Sporter.md.


pregatestete pentru vara, seminar de înot

Aproximativ 15 persoane au participat la seminarul din cadrul pregătirii pentru campionatul de înot printre amatori și competiția de înot în apă deschisă - Ghidighici Sea Mile 2016, care va avea loc pe 17 iulie.

pregatestete pentru vara, seminar de înot

Înainte de începutul evenimentului, participanții seminarului au discutat cu înotătorii-vedete ai Moldovei și participații Jocurilor Olimpice, Victor Rogut și Artur Elizarov. Cei doi atleți au povestit cu amănuntul despre pregătirile pentru JO, despre cariera de sportiv și au răspuns la numeroase întrebări.

pregatestete pentru vara, seminar de înot

După întâlnirea menționată, antrenorii Artiom Gladun, Dmitrii Corotaș și Victor Rogut a susținut master class-ul, demonstrând prin exemple concrete tehnica de înot în stil delfin, pe spate, bras și stil liber și au arătat numeroase exerciții în acest scop.

Galerie Foto