• Română
    • Русский
    • English

A avut loc instructajul voluntarilor Sea Mile 2018

Vineri, 6 iulie, în parcul Alunelul a avut loc întâlnirea voluntarilor Sporter, scopul căreia este pregătirea pentru cea de-a 6-a ediție a competiției de înot în apă deschisă Sea Mile 2018, precum și pentru primul campionat de aquathlon pentru copii în Republica Moldova - Sea Mile Kids Aquathlon 2018.

Voluntarii sunt participanții permanenți ai evenimentelor sportive Sporter. De această dată, la întâlnire au fost prezenți 50 de persoane, care vor fi aleși în grupul de lucru pentru desfășurarea Sea Mile 2018 și Sea Mile Kids Aquathlon 2018.

În timpul întâlnirii au fost prezentate sarcinile și funcțiile voluntarilor, discutate particularitățile muncii în cadrul evenimentelor și repartizate zonele de responsabilitate. 

De menționat că majoritatea dintre voluntarii prezenți la întâlnire participă permanent la evenimentele desfășurate de Sporter. Experiența și practica desfășurării multiplelor evenimentelor sportive garantează faptul că aceștia își vor îndeplini sarcinile în totalitate și de această dată. 

Galerie Foto