• Română
    • Русский
    • English

Antrenament de înot în apă deschisă la Ghidighici (Foto)

Duminică, 2 iulie, la lacul de acumulare Ghidighici a avut loc primul antrenament de înot în apă deschisă din cadrul pregătirilor pentru Ghidighici Sea Mile 2017. Au participat la antrenamentul de duminică 30 de sportivi amatori.


Înotătorii s-au pregătit în mod intens pentru cursa de înot din data de 16 iulie, unde vor concura la una dintre cele trei probe: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m) și Triple Sea Mile (5555 m).

Antrenamentul s-a desfășurat sub supravegherea antrenorului clubului Sporter Swim, Igor Tarnacop. El a desfășurat câteva exerciții de încălzire și a purces la antrenamentul propriu-zis, venind cu însărcinarea pentru sportivi de a înota 1,5 km și mai mult pentru cei care se pregătesc să cucerească o milă marină sau două. Unii dintre sportivi, printre care și Dmitrii Voloșin, au înotat chiar 4 km în apă deschisă, pregătindu-se de participarea la mila triplă.

Următoarea duminică, 9 iulie, va avea loc antrenamentul final de la Ghidighici. Începutul - 10:00. Mai multe informații vor fi publicate în cursul săptămânii pe site-ul seamile.md

Galerie Foto