• Română
    • Русский
    • English

Antrenamentul final de înot a avut loc pe lacul Ghidighici (Foto)

Suntem gata de a cincea ediție Ghidighici Sea Mile! Pe 8 iulie, pe lacul Ghidighici, organizația Sporter a desfășurat antrenamentul final de înot în apă deschisă, în cadrul pregătirilor pentru cursa Ghidighici Sea Mile 2017.


La antrenament au participat 45 de sportivi amatori, care foarte curând, pe 16 iulie, vor cuceri în înot distanțele Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m) și Triple Sea Mile (5555 m).

Încălzirea și instruirea pentru participanții la cursa de sâmbătă s-au desfășurat sub supravegherea antrenorului clubului Sporter Swim, Olga Maliutina.

Antrenamentul s-a petrecut cu balizele deja instalate, pentru ca sportivii să se poată orienta în apa deschisă. Balizele delimitează distanța pentru fiecare cursă, astfel încât traseele competiției Sea Mile să fie extrem de clare pentru participanți.

“Astăzi mulți sportivi amatori au venit la antrenamentul final, pentru a încerca apele Ghidighiciului. Noi am înotat câțiva kilometri, orientându-ne după balizele instalate, iar deja pe 16 iulie va avea loc a cincea ediție Sea Mile. La competiție vor participa sportivi din Moldova și din țările vecine – România, Ucraina și Rusia, care au înregistrat progrese timp de un an, și în acest an vor concura din nou pentru titlul de cel mai bun înotător. Iar eu, la rândul meu, voi înota distanța cea mai demențială de 5,5 kilometri”, – a relatat Dmitri Voloșin, organizatorul competiției Sea Mile.

Vă reamintim, că înscrierea la cursa Ghidighici Sea Mile 2017 continuă! Toți cei, care doresc să cucerească distanțele Sea Mile, Double Sea Mile și Triple Sea Mile, trebuie neapărat să se înscrie în prealabil pe site-ul seamile.md și să achite taxa de participare.

Iar pentru cei, care nu sunt pregătiți să cucerească în înot distanțe prea mari în apă deschisă, va fi organizată o cursă distractivă înot pe distanța de 400 metri Fun Swim. La cursă poate veni absolut oricine, participarea la FUN SWIM este gratuită.

Înscrieți-vă chiar azi, numărul de locuri este limitat!

REPORTAJ FOTO