• Română
    • Русский
    • English

Apa potabilă ОМ – partener Sea Mile 2018

Apa potabilă ОМ nu ratează niciunul dintre evenimentele sportive, organizate de Sporter. De această dată, ОМ a devenit apa oficială a competiției de înot în apă deschisă ”Sea Mile 2018”, care se desfășoară anual în Republica Moldova.

Știi de ce anume OM te însoțește în timp ce alergi maratonul, dansezi la battluri, exersezi, înoți Ghidighiciul, mergi cu bicicleta prin tot Chișinăul?

Nu vom intra în detalii și nu vom descrie procesele complexe la nivel celular, care se petrec după o înghițitură de apă. Vom zice pur și simplu așa: ОМ înseamnă sănătate.

Compoziție

Apa potabilă ОМ are un conținut de minerale optim pentru practicarea sportului și pentru un mod de viață activ. Ingredientele active permit menținerea echilibrată a tuturor proceselor vitale, fără consecințe negative pentru organism.

Origine

Apa OM își are originea în izvoare naturale. Iar produsele de proveniență naturală este mult mai valoros decât apa din surse mai puțin sigure.

Tehnologii

Natura își împărtășește creația cu cele mai avansate tehnologii europene. Toate procesele sunt absolut automatizate, factorul uman este exclus! Mașinile produc buteliile, le suplinesc cu apă, închid capacele și lipesc etichetele.

Controlul calității

Apa OM dispune de două laboratoare microbiologice industriale, menite să testeze calitatea apei, în pofida automatizării întregului proces. Nu aveți nici o șansă să gustați apă OM de calitate proastă!

Gust

Nici nu încape îndoială că apa de proveniență naturală, produsă cu ajutorul celui mai avansat echipament tehnic, are un gust impecabil.

Apa OM este recomandată copiilor

Puteți utiliza cu încredere apa OM în alimentația copiilor chiar din primele zile. Gustul va fi pe placul copilului, iar mamele vor aprecia compoziția optimă şi înalta calitate.

Competiția de înot în apă deschisă Sea Mile 2018 va avea loc pe 15 iulie 2018, pe lacul din Valea Morilor. Organizatorii evenimentului au pregătit pentru participanți 3 probe la alegere: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m),Triple Sea Mile (5555 m). 

În cadrul Sea Mile 2018 va fi organizat un campionat de înot pentru copii ”KIDS AQUATHLON”, care presupune trecere în înot a 200 m și alergarea - 1,5 km. 

De menționat că competiția de înot în apă deschisă Sea Mile se desfășoară a șasea oară.