• Română
    • Русский
    • English

Belaya Byroza - partener Expo Sea Mile 2018

Compania ICS Laska-Mol, reprezentantă a înghețatei belaruse și anume a brandului „Belaya Byroza” pe piața moldovenească, a devenit partener al Expo Sea Mile 2018.

Îngheța „Belaya Byroza” o recomandăm tuturor fără excepție: adulților și copiilor, femeilor însărcinate, sportivilor pentru restabilirea forțelor fizice, celor ce practică munca intelectuală. Într-un cuvânt, tuturor celor care apreciază înghețata de calitate din ingrediente naturale, iar cel mai important, cu un gust delicios.

Am înțeles demult că distribuția înghețatei este ceea ce ne place să facem!

Istoria Companiei ICS Laska-Mol SRL începe în ianuarie 2009, cu distribuția celei mai obișnuite înghețate — plombir în pahar de vafă și eskimo.

Aceste feluri de înghețată au câștigat imediat dragostea consumatorilor moldoveni, iar popularitatea și cererea crescândă au motivat activitatea companiei, fiind un impuls de a se dezvolta și extinde.

În prezent, ICS Laska-Mol SRL este reprezentantul celui mai important producător de înghețată din Belarus, recunoscut pe plan mondial, care utilizează tehnologii avansate de producție și menține sistemul integrat de management al calității ISO 9001.


Cel de-al șaselea campionat de înot în apă deschisă, Sea Mile 2018, va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor din Chișinău. Organizatorii competițiilor au pregătit pentru participanți trei distanțe la alegere: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m), Triple Sea Mile (5555 m). În cadrul Sea Mile 2018 se vor organiza competițiile naționale pentru copii Sea Mile Kids Aquathlon, care constau dintr-o cursă de înot de 200 metri și o cursă de alergare de 1,5 km.