• Română
    • Русский
    • English

Biscottini - partener Sea Mile Kids Aquathlon 2018

Biscottini a devenit partener al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

Biscuiţi Biscottini: naturali, sănătoşi, siguri şi echilibraţi nutriţional, fără conservanţi, înlocuitori, coloranţi, aromatizatori sau aditivi alimentari.

Misiunea noastră e de a crea biscuiți doar din produse naturale și calitative care să satisfacă exigențele oamenilor. Produsele noastre îmbină tradiția cu cerințele din ziua de azi – o stralucire ambalajului dar păstrăm binecunoscutul gust al biscuiților de casă.  Deși la începutul activității, compania producea doar biscuiți, azi producem și 6 tipuri de grisine,  un alt produs foarte apreciat și solicitat de consumatori. Sunt niște bețișoare , de origine italiană, pe  bază de ulei de măsline, cu diferite ierburi și semințe. 

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani.

Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!