• Română
    • Русский
    • English

Câștigă ceasul Garmin Vivoactive pe plaja Ghidighici

La sfârșitul competiției de înot în apă deschisă, Ghidighici Sea Mile 2017, compania Garmin le oferă tuturor participanților șansa de a câștiga un gadget indispensabil și util pentru toți sportivii – ceasul SmartWatch ușor și ultra-subțire, cu GPS încorporat, pentru un mod de viață activ – Vivoactive.


Toți sportivii, care vor participa la cursele Sea Mile, Double Sea Mile și Triple Sea Mile, în mod automat, devin participanți la tombola offline. La sfârșitul cursei, va avea loc tragerea la sorți pentru premiul: ceas Vivoactive cu GPS.

Vivoactive SmartWatch este un ceas Garmin pentru viața de zi cu zi, cu GPS și aplicații sportive.

Aplicații încorporate pentru sport

Vívoactive este dotat cu aplicații încorporate pentru sport, care vă urmăresc datele, chiar și atunci, când sunteți departe de telefon. Printr-o simplă atingere a ecranului puteți alege opțiunea sport preferată: alergare, golf, ciclism, înot și urmărirea progresului.

Înot

Tehnologia Auto Length (lungime automată), bazată pe accelerometru, permite calcularea distanței totale și a intervalelor, a numărului de ture din bazin, a caloriilor arse, a mediei sesiunii, tempoul pe un interval și pe o latură a bazinului, și de asemeni numărul de lovituri (pe toată lungimea bazinului, pe un interval și media sesiunii). Pe lângă aceasta, aplicația SWOLF calculează eficiența înotului, însumând timpul și numărul de lovituri pe o latură a bazinului. Totalul timpului și distanței îl puteți vizualiza pe ecran. Dacă necesită, puteți lua o pauză, după care puteți relua antrenamentul și continua monitorizarea datelor.

Profilul suplu al ceasului nu vor frâna mișcarea în apă. În plus, dispozitivul este rezistent la apă până la 5 АТМ, adică puteți înota sau face duș fără griji.

Faceți alergare

Fie că vă antrenați pentru a participa la competiții sau pur și simplu alergați din plăcere, aplicația vívoactive, prin intermediul GPS, vă va calcula datele principale – distanța și tempoul. Accelerometrul încorporat permite măsurarea vitezei și a cadenței pasului, de aceea nu va mai fi nevoie să purtați un pedometru la antrenament, mai ales în locațiile, unde GPS nu este menținut. Puteți seta alerte cu vibrații pentru rata inimii, tempou și intervalele de alergare/mers. Alte caracteristici includ următoarele funcții: Auto Lap® (începerea automată a turei) și Auto Pause® (pauză automată). Sincronizarea automată cu aplicația Garmin Connect™ Mobile vă permite vizualizarea datelor după antrenament, inclusiv caloriile arse și recordurile personale (cel mai bun timp pe distanțe standard și cea mai lungă tură).

Antrenament de ciclism

Aplicația pentru ciclism cu GPS măsoară timpul, distanța, viteza și caloriile. Fiind utilizat cu senzori compatibili (de viteză/cadență a pedalării și centura de monitorizare a ritmului cardiac) dispozitivul va măsura progresul Dvs. în timpul antrenamentelor de ciclism și în timpul deplasării zilnice prin oraș.

Reamintim că evenimentul se va desfășura pe 16 iulie, pe lacul Ghidighici. Startul se va da la 9:00. Vă puteți înregistra pe site-ul www.seamile.md.

Numărul de locuri pentru participare la Sea Mile este limitat. Înscrieți-vă acum, înotați distanța selectată, luați medalia de finisher și participați la tombola organizată de Garmin.