• Română
    • Русский
    • English

Comitetul organizatoric al Sea Mile permite participarea la Fun Swim copiilor de la 10 ani în sus

ghidighici, fun swim
Comitetul organizatoric al competițiilor de înot Ghidighici Sea Mile 2015 a luat decizia de a modifica limita de vârstă admisibilă pentru a participa la OM Fun Swim-ul de 200 de metri.


În legătura cu volumul mare de cereri a fost modificată semnificativ limita de vârstă, astfel, acum la competiția Fun Swim pot participa toți copiii care au atins vârsta de 10 ani (a.n. 2005 - și mai mari). Singura condiție este ca aceștia să fie elevi în cadrul școlilor sportive de înot. Pentru participare este necesar ca copilul să prezinte permisiunea în scris a părinților și să fie însoțit de un reprezentant al școlii sale de înot.


Pentru ceilalți participanți regulamentul rămâne neschimbat. Participarea la competiții - de la 16 ani (a.n. 1999 - și mai mari). Înotătorii care încă nu au atins vârsta de 18 ani trebuie să prezinte permisiunea în scris a părinților lor.


Amintim că competițiile de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile vor avea loc la data de 19 iulie 2015 la lacul de acumulare Ghidighici și se vor desfășura la trei distanțe diferite: OM Fun Swim (200 de metri), Sea Mile (1852 metri) și Double Sea Mile (3704 metri). Înregistrarea este deschisă la acest link.