• Română
    • Русский
    • English

Compania Oriflame - partenerul Double Sea Mile și Kids Aquathlon 2018

Compania Oriflame a devenit partenerul probei de două mile (Double Sea Mile, 3704 m) în cadrul competiției anuale de înot în apă deschisă ”Sea Mile 2018”, precum și partenerul primului campionat de aquathlon pentru copii în Republica Moldova - "Sea Mile Kids Aquathlon 2018".

Oriflame este o companie suedeză de produse cosmetice și Wellness care foloseşte metoda vânzării directe în peste 61 de ţări de pe tot globul. Gama largă de produse cosmetice și Wellness sunt puse în vânzare prin intermediul unei forţe de vânzări de aproximativ 3,6 milioane de consultanţi independenţi, care generează vânzări anuale totale de peste 1,5 miliarde de euro. Co-fondată de frații Jonas af Jochnick și Robert af Jochnick și de prietenul acestora, Bengt Hellsten, în 1967, Oriflame oferă oportunități deosebite de afaceri pentru cei ce ştiu să muncească în echipă și doresc să-şi îndeplinească ambiţiile şi visurile personale. Respectul pentru oameni şi natură stă la baza principiilor de funcționare ale companiei şi se reflectă în politicile sale sociale şi de mediu.

Atributele companiei suedeze sunt:

Progresivitate  

Provenim dintr-o țară care crede cu certitudine că imaginația și creativitatea sunt căile spre noi înălțimi. Aceasta se datorează modului de gândire a comunității noastre, iată de ce noi în mod constant îmbunătățim produsul și oportunitățile noastre. Evoluția noastră se datorează dorinței noastre de a descoperi și folosi noile tendințe.

De încredere

Ne mândrim cu faptul că suntem cunoscuți ca un partener de încredere și sincer, care respectă promisiunile și care încearcă întotdeauna să depășească așteptările clienților. Acționăm cu integritate și respectăm toți oamenii cu care interacționăm. Siguranța este o prioritate. Compania noastră este mereu deschisă pentru idei, oportunități și colaborări noi. 

Naturalețe 

Respectul pentru natură este o parte a culturii suedeze. Obiectivul nostru pe termen lung este să devenim o companie complet sustenabilă. Aceasta înseamnă să trăim în limitele planetei noastre, respectând mediul înconjurător și contribuind la o societate sănătoasă în care toată lumea poate prospera.

Accesibilitate 

Credem cu certitudine că orice lucru trebuie să fie accesibil pentru toți oamenii. Iată de ce lucrăm mult la calitatea produselor noastre, astfel încât să fie accesibile începând de la consultați până la consumatorii din întreaga lume. 

Oriflame Moldova la cea de-a 15 aniversare.

Acum 15 ani Oriflame a venit în Moldova cu promisiunea de frumusețe și visuri împlinite. În acești ani de activitate, mii de oameni au devenit consumatori loiali ai produselor suedeze, s-au bucurat de posibilitatea unui venit suplimentar și au reușit să-și dezvolte o afacere în parteneriat cu una din cele mai stabile și de perspectivă companii din lume. Datorită produselor de calitate şi oamenilor pasionați de frumusețe, care cred că visurile pot fi îndeplinite, Oriflame Moldova are încredere în viitor, în succesul și dezvoltarea  brandului. 

Credem în frumusețe!

Frumusețea înseamnă mult mai mult decât modul în care arăți - se referă și la modul în care acționezi. Frumusețea vine din sinceritatea față de tine însăți și din grija față de cei din jurul tău. Aceasta include și schimbările pe care le faci de-a lungul vieții și care ajută lumea să devină mai frumoasă. Oricine poate contribui la o schimbare pozitivă. 

Social causes

Compania Oriflame a fost dintotdeauna dedicată ideii de a îndeplini visuri. Bazându-ne pe această filozofie, reușim să extindem această idee și în munca de caritate pe care o facem, încă din momentul înființării companiei Oriflame, în 1967.

Credem cu tărie că prin susținerea copiilor și tinerilor din mediile cele mai vulnerabile le oferim șansa de a-și împlini visurile. Acest angajament de a promova proiecte pentru ajutorarea lor este principiul de bază în acțiunile noastre caritabile.

Fundația World Childhood 

Toţi copiii au dreptul la copilărie, la siguranţă, să se bucure, să se joace şi să înveţe ce este viaţa. Din păcate, mulți copii sunt privați de aceste drepturi fundamentale. Suntem co-fondatori, alături de majestatea sa Silvia, regina Suediei, ai Fundației The World Childhood și ajutăm copiii marginalizați din întreaga lume. Prin această fundație am venit în ajutorul copiilor vulnerabili fără adăpost, a celor abuzați și a celor instituționalizați. 

Competiția de înot în apă deschisă Sea Mile 2018 va avea loc pe 15 iulie 2018, pe lacul din Valea Morilor. Organizatorii evenimentului au pregătit pentru participanți 3 probe la alegere: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m),Triple Sea Mile (5555 m). 

În cadrul Sea Mile 2018 va fi organizat un campionat de înot pentru copii ”KIDS AQUATHLON”, care presupune trecere în înot a 200 m și alergarea - 1,5 km. 

De menționat că competiția de înot în apă deschisă Sea Mile se desfășoară a șasea oară.

Oriflame- Frumusețe ca stil de viață!

www.md.oriflame.com 

Instagram: @oriflamemoldova

Facebook: /oriflame.md