• Română
    • Русский
    • English

Compania Simpals a început pregătirea colectivă pentru Sea Mile


simpals, antrenament corporativ

Doriţi să implementaţi spiritul sportiv în organizaţia Dvs.? Înregistraţi-vă la antrenamentele colective ale clubului sportiv Sporter Swim.


Aflaţi mai multe despre antrenamentele corporative de înot pentru compania Dvs la telefonul:  +373 79996942 sau e-mail:seamile@seamile.md.

A venit vara! Acest fapt însemnând că foarte curând va avea loc a patra ediţie a competiției de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016. Angajaţii companiei Simpals au început deja antrenamentele practice pentru evenimentul sportiv ce se apropie.

sea mile, simpalsAntrenamentul a avut loc în incinta clubului Fitness Doza №5, care este partener titular al competiției Sea Mile 2016. În pauza de prânz, sub îndrumarea antrenoarei Oxana Maliutina, echipa Simpals s-a antrenat în bazin, urmând instrucțiunile și sfaturile instructorului.

simpals, sea mileCei mai experimentaţi membri ai colectivului au început imediat să înoate, iar începătorii au învățat diverse tehnici de înot pentru a se alătura ulterior colegilor cu experienţă.

De asemenea, participanții au efectuat anumite exerciţii sub supravegherea antrenorului, cum ar fi înotul cu placa, au studiat tehnica stilurilor crawl, bras și înot pe spate. La sfârșitul antrenamentului a avut loc o competiție la viteză, la care angajaţii au avut posibilitatea să concureze între ei.  

sea mile, simpalsO oră de antrenament a trecut foarte repede și mulţi au decis să se înscrie la antrenamente suplimentare, pentru a fi printre primii la linia de sosire a competiției Sea Mile. La ediţia din anul trecut, echipa Simpals a participat activ la distanţele Sea Mile și Double Sea Mile, mulţi au înotat distanţa de 200 de metri. În acest an, angajaţii companiei sunt convinși că vor lua primele locuri.

simpals, sea mileAstfel, sezonul de pregătire pentru Ghidighici Sea Mile 2016 este declarat deschis! La 17 iulie va avea loc cea de-a patra ediţie a competiției de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016, la care pot participa toţi doritorii la distanţele  Fun Swim (200 metri), Sea Mile (1852 metri) și Double Sea Mile (3704 metri).


Nu pierdeţi ocazia de a trece în înot ”Marea Chişinăului” în această vară!

Înregistrarea pentru Sea Mile 2016 este disponibilă pe site-ul: seamile.md.

Galerie Foto