• Română
    • Русский
    • English

Cum să devii OceanMan? Sfaturi de la Dmitri Voloșin

Miercuri, 5 septembrie, în oficiul companiei Simpals s-a desfășurat seminarul „Cum să devii OceanMan?“. Organizatorii au dedicat acest seminar campionatului „OCEANMAN”, care urmează să aibă loc la Odessa, pe 8-9 septembrie.

Sportivul amator Dmitri Voloșin a evoluat în calitate de speaker. Acesta a câștigat titlul de OceanMan la competiția din 2016, care s-a desfășurat pe insula Cozumel (Mexic).

Participanții la seminar au învățat o mulțime de informații utile despre competițiile de înot în apă deschisă și au primit o mulțime de sfaturi importante cu privire la modul de depășire a distanțelor de înot „OCEANMAN” și de obținere a statutului de „Om al Oceanului.“ În plus, Dmitri a povestit participanților despre:

-          Cum să se pregătească de concursuri;

-          Cum să aleagă echipamentul;

-          Cum să înoate fără să se abată de la distanță;

-          Ce fel de mâncare să ia cu ei și unde să o ascundă (se pare că există un loc sigur pentru asta - mâneca).

Dmitri a evidențiat trei atribute importante pe care trebuie să le aibă  fiecare participant la cursa de înot: vaselină, pastile pentru diaree și analgezice. De asemenea, acesta a mai prezentat și câteva costume de scufundare, a povestit despre argumentele pro și contra acestora și a venit cu o noutate pentru înotători - pantalonii hidraulici.

Dmitri a împărtășit cele mai mici detalii despre depășirea distanțelor de înot, luate chiar din propria experiență, astfel încât participanții să-i poată folosi sfatul, să se simtă încrezători și absolut pregătiți pentru competiție!

Cursele de înot din seria OceanMan se deosebesc printr-o organizare de calitate și prin posibilitatea de a alege distanțele conform nivelul personal de pregătire. O deosebire este și faptul că întrecerile se desfășoară în unele dintre cele mai frumoase locuri de pe planeta noastră: Putrajaya și Lacul d'Orta, Marea Mediterană, Marea Caraibelor, Oceanul Pacific. Competițiile sunt găzduite și de țările cum ar fi: Malaezia, Spania, Italia, Grecia, Mexic, Abhazia, Rusia. Anul acesta, campionatul va avea loc la Odessa, pe faimoasa plajă din Langeron. Moldova va fi reprezentată de 37 de sportivi amatori, printre care și Dmitri Voloșin.