• Română
    • Русский
    • English

Este lansată înregistrarea pentru Sea Mile Kids Aquathlon

A început înregistrarea pentru competițiile de alergare și înot pentru copii Sea Mile Kids Aquathlon. Evenimentul sportiv va avea loc pe 14 iulie 2018, în parcul „Valea Morilor”, în cadrul competiției anuale de înot în apă deschisă - Sea Mile 2018. La competițiile pentru copii vor participa 50 de tineri sportivi. Înregistrarea la Sea Mile Kids Aquathlon abia a început, așa că încă aveți ocazia să vă înscrieți.

Organizatorii au pregătit o distanță specială pentru copii, care presupune 200 metri de înot și o cursă de alergare de 1,5 kilometru. Vor fi organizate competiții pentru trei categorii de vârstă:

• băieți de 8-10 ani / fete de 8-10 ani;

• băieți de 11-13 ani / fete de 11-13 ani;

• băieți de 14-15 ani / fete de 14-15 ani.

Fiecare copil va primi câte un pachet de start, care include o cască pentru înot și cadouri de la parteneri. De asemenea, toți participanții la competiții vor primi câte o medalie adevărată. Vă puteți înregistra chiar acum la Sea Mile Kids Aquathlon pe site-ul: https://seamile.md/en/register.

Competițiile anuale de înot în apă deschisă Sea Mile vor avea loc pentru a șasea oară. Anul acesta, evenimentul sportiv a fost mutat într-o locație nouă - parcul „Valea Morilor”. Competiția pentru copii Sea Mile Kids Aquathlon va avea loc pentru prima dată.

Organizatorii competiției pentru copii Sea Mile Kids Aquathlon sunt cel mai popular forum pentru femei din Moldova mama.md, FTRM, organizația sportivă Sporter și 999.md.