• Română
    • Русский
    • English

Fourchette Gourmet a devenit partener al Sea Mile 2018

Supermarketul Fourchette Gourmet a devenit partener oficial al celei de a șasea ediții a competiției de înot în apă deschisă ”Sea Mile 2018”.

Pentru că cel mai bun nu înseamnă neapărat şi cel mai scump, Fourchette a inventat conceptul Fourchette Gourmet. 

Gourmet Concept Store face parte din una dintre cele mai mari rețele de magazine din țară – Fourchette, fiind primul supermarket de tipul “all days cooking friendly”.

Fourchette Gourmet se remarcă prin promovarea alimentației sănătoase și a gătitului acasă, în sânul familiei. Gourmet se orientează spre persoanele cărora le place mâncarea gustoasă şi de calitate, dar gustos şi de calitate nu înseamnă scump, ci bine ales! Ajutăm clienții noștri să devină bucătari iscusiți cu costuri minime!

Gourmet – te inspirăm să gătești!

Amintim că competiția de înot în apă deschisă ”Sea Mile 2018” se va desfășura la 15 iulie 2018, pe lacul Costești, r-nul Ialoveni. 

Organizatorii competiției au pregătit trei distanțe la alegere: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m) și Triple Sea Mile (5555 m).

În cadrul Sea Mile 2018 se va petrece și competiția pentru copii KIDS AQUATHLON, care constă din înot pe distanța de 200 metri și alergare pe distanța de 1,5 kilometri.

Competiția de înot Sea Mile are loc pentru a șasea oară. În acest an, evenimentul se va petrece pe lacul din parcul Valea Morilor. Puteți să vă înregistrați, accesând acest link