• Română
    • Русский
    • English

Hyundai — automobilul oficial al Ghidighici Sea Mile

Distribuitorul oficial al Hyundai în Moldova, centrul auto Pacific Motors a devenit din nou partenerul unui eveniment sportiv organizat de Sporter. Acum, Hyundai este automobilul oficial al celei de a 5-a ediții a competiției de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile, care va avea loc pe 16 iulie la lacul de acumulare Ghidighici.


Centrul auto Pacific Motors și-a început activitatea în Moldova acum 15 ani, pe o piață foarte diversă, dar absolut instabilă, însă a știut să câștige încrederea clienților si acum se bucură de o poziție stabilă printre liderii pieții. Numărul celor care aleg automobilele Hyundai este într-o permanentă ascensiune și acum depășește cifra de 4500.

Hyundai se clasează începând cu anul 2010 în top 5 cei mai importanți producători auto la nivel mondial. Este al 39-lea cel mai mare brand la nivel mondial și deține medalia de bronz pe piața din RM. Scopul nostru fiind de a aduna cât mai multi clienți în familia Hyundai, și de a depăși așteptările fiecărui posesor prin oferirea de servicii de cea mai bună calitate și flexibilitate sporită.

Suntem adepții unui stil de viață sănătos și ne este doar o plăcere sa fim parteneri la așa evenimente. Suntem parteneri la așa evenimente ca UEFA și FIFA din anul 2002, la fel sponsorizăm și echipa de fotbal Geotermal și Cupa Ambasadorului Coreei de Sud la taekwondo.