• Română
    • Русский
    • English

Hyundai – mașina oficială a competiției de înot Sea Mile 2018


Distribuitorul oficial Hyundai din Republica Moldova, centrul auto Pacific Motors, a devenit din nou partener al evenimentului sportiv organizat de Sporter. De această dată, Hyundai este mașina oficială a competiției de înot în apă deschisă ”Sea Mile 2018”, care se desfășoară anual în Republica Moldova.

Competiția de înot în apă deschisă Sea Mile 2018 va avea loc pe 15 iulie 2018, pe lacul din Valea Morilor. Organizatorii evenimentului au pregătit pentru participanți 3 probe la alegere: Sea Mile (1852 m), Double Sea Mile (3704 m),Triple Sea Mile (5555 m). 

În cadrul Sea Mile 2018 va fi organizat un campionat de înot pentru copii ”KIDS AQUATHLON”, care presupune trecere în înot a 200 m și alergarea - 1,5 km.

De menționat că competiția de înot în apă deschisă Sea Mile se desfășoară a șasea oară.

Compania Hyundai Motor susține cu succes dezvoltarea sportului în masă și profesional, în special devenind partener al marilor turnee în fiecare an, cum ar fi Cupa Mondială și Cupa Confederațiilor FIFA. Sprijinul pentru evenimente sportive din Republica Moldova este, de asemenea, inclus în programul de inițiative sociale a centrului auto al Pacific Motors.

Centrul auto Hyundai Moldova, pentru al doilea an consecutiv, devine partener în organizarea curselor sportive, desfășurate de organizația sportivă Sporter, oferind diverse automobile care însoțesc participanții la cursă.

Toată gama de modele Hyundai poate fi găsită în incinta centrului auto Pacific Motors, situat pe strada Calea Moșilor, 5/1.