• Română
    • Русский
    • English

Înghețata “Белая Бяроза” – partenerul Sport Expo la Sea Mile

Compania ICS «Laska-Mol» a devenit partenerul celei de-a cincea ediții a campionatului de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2017, în cadrul căruia va participa la Sport Expo, prezentând înghețată din Belarus și anume, marca comercială «Белая Бяроза».


Pe 16 iulie, participanții competiției și vizitatorii iarmarocului sportiv de pe plaja Ghidighici,

vor avea posibilitatea să guste și să savureze din înghețata «Белая Бяроза», pe care o recomandăm absolut tuturor: maturilor, cât și copiilor, viitoarelor mame, sportivilor pentru restabilirea formei fizice, precum și oamenilor cu munca intelectuală, pe scurt, tuturor celor care apreciază înghețata naturală, de calitate și, cel mai important delicioasă.                               

Suntem convinși de mult timp că prin distribuția înghețatei, ne ocupăm cu ceea ce ni se potrivește.

Istoria Companiei ICS «Laska-Mol» SRL a început în ianuarie 2009, prin distriubuția înghețatei obișnuite – înghețata în ceașcă din vafe și eskimo. Această înghețată a cucerit instant consumatorii moldoveni, iar popularitatea și cererea a confirmat necesitatea existenței în continuare a companiei și a servit drept imbold de creștere și extindere.

În prezent ICS «Laska-Mol» SRL — este reprezentantul producător, de frunte, de înghețată în Ucraina, cu recunoașterea pe piața internațională, unde se utilizează tehnologii avansate de producție. Sistemul de management al calității ISO 9001.