• Română
    • Русский
    • English

Librarius - partener Sea Mile Kids Aquathlon 2018

Librarius a devenit partener al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

LIBRARIUS - Cartea preferată pentru fiecare! 

Marca comercială LIBRARIUS a fost fondată în anul 2010 de către compania ,,Moldpresa” S.A.

Este o rețea de librării de talie europeană, care, la moment cuprinde 30 librării, situate în or. Chișinău, or. Bălți, or. Ungheni, or. Hîncești, or. Ialoveni, or. Călătași și or.Orhei.

Rețeaua de librării LIBRARIUS colaborează cu peste 200 edituri din Romania și Rusia, cât și cu peste 130 edituri autohtone. LIBRARIUS reprezintă cea mai mare rețea de librării din Moldova. Zilnic sunt deserviți peste 5000 de cumpărători.

În librăriile LIBRARIUS sunt prezentate cărți din cele mai diverse domenii – literatură pentru copii, beletristică, dicționare, manuale și auxiliare pentru școli și grădinițe, cărți de psihologie, editoriale despre frumusețe și sănătate, literatură artistică, de la clasică universală până la cărți ale autorilor contemporani ș.a.; birotică și rechizite de birou, presă, hărți și globuri, cadouri, jocuri de dezvoltare cât și jucării.

Pentru a vă orienta mai bine în librăriile noastre, la dispoziție vă stau întotdeauna librarii-consultanții calificați.

Oricare ar fi interesele Dvs., LIBRARIUS, Vă așteaptă într-o atmosferă prietenoasă, cu o deservire de cea mai înaltă calitate.

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprinse între 8 și 15 ani. Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!