• Română
    • Русский
    • English

Ofertă specială de la Energy Fitness pentru participanţii Sea Mile 2015

sea mile, ghidighici

Vrei să te pregăteşti pentru unele dintre cele mai aşteptate competiţii de înot din oraşul nostru? Atunci ai nevoie de antrenamente cu un antrenor de înot profesionist!

Energy Fitness a devenit unul din partenerii acreditaţi pentru pregătirea participanţilor la Ghidighici Sea Mile 2015. În colaborare cu Sporter.md şi doar pentru participanţii Ghidighici Sea Mile 2015, Energy Fitness a alcătuit o ofertă specială: cardul “Energy Sea Mile”. El include o vizită la Energy Fitness Botanica şi un antrenament personal cu un instructor profesionist în bazin. Un card pe o zi costă doar 360 de lei!


De asemenea, puteţi procura un pachet pentru 10 antrenamente în bazin cu 3600 de lei.

Dacă sunteţi sportiv-profesionist şi aveţi nevoie de condiţii bune de antrenament fără antrenor, atunci puteţi achiziţiona cardul de unică folosinţă la clubul Energy Fitness Botanica. Serviciul costă în zilele de lucru – 300 de lei, în zilele de odihnă – 400 de lei.

ghidighici, sea mile

Alege-ţi distanţa, participă la principala cursă de înot a anului, pregăteşte-te să fii cel mai bun şi devino câştigător! Te poţi înregistra la competiţiile Ghidighici Sea Mile, care vor avea loc la 19 iulie – la acest link.

Cardul de unică folosinţă “Energy Sea Mile”

- Vă oferă acces în toate zonele clubului Ghidighici Energy Fitness Botanica:

* aqua-zonă, alcătuită dintr-un bazin mare, unde vă veţi putea antrena, jacuzzi şi saună, unde vă veţi putea reface puterile şi relaxa după antrenament;

* cea mai mare sală de antrenament din Moldova (800 m²) şi săli pentru antrenamente în grup, precum şi cycle studio, yoga studio, sală de lupte marţiale, practicarea cărora va spori rezistenţa organismului

- Include un antrenament profesional cu un antrenor de înot profesionist, în timpul căruia vă va acorda toată atenţia numai dvs.

ghidighici, sea mile

Detalii la nr. de telefon: 022 50 22 22.

Energy Fitness – trăieşte mai energic!

www.efitness.md

Adresa: bd. Dacia 31/1