• Română
    • Русский
    • English

OM Kids a devenit partener ”Sea Mile Kids Aquathlon 2018”

Om Kids a devenit partener al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

Copii sunt pregătiţi mereu pentru marile aventuri! Iar pentru cei mai activi OM  a creat OM Kids – apa OM în butelii individuale. Pornind într-o călătorie sau la şcoală, apa OM Kids este mereu cu ei. Acum, ea are o etichetă colorată şi poate fi uşor deschisă.

În plus, OM Kids – este un brand activ social, scopul căruia este promovarea modului de viaţă sănătos în rândul copiilor. Ne dorim să ajutăm toţi să-şi descopere cea mai bună versiune a sa,  să-i inspirăm zilnic la mici fapte, să ajutăm să crească sănătoşi, deştepţi şi puternici, astfel încât într-o bună zi să devină adulţi fericiţi.

Organizatorii au pregătit o probă specială pentru triatleții începători: copiii va trebui să treacă înot 200 m, apoi să alerge 1,5 km. Participanții la campionat vor primi un pachet de start și o medalie adevărată la finiș. Învingătorii vor fi premiați cu medalii, dar și cu daruri și surprize din partea partenerilor la eveniment.

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani.

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

OM Kids – exclusiv pentru copii.

Înregistrarea este disponibilă aici. Fiecare copil trebuie înregistrat individual!

Profitați de oportunitatea de a participa la primul aquathlon pentru copii din Moldova!