• Română
    • Русский
    • English

Outdoor-Shop X-Style a devenit partenerul Sport Expo

În acest an, magazinul de echipament turistic-sportiv X-Style a devenit partenerul Sport Expo, care va avea loc în cadrul celei de-a V-a ediții a campionatului de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2017. Noi ne-am dorit să susţinem acest eveniment, deoarece singuri iubim foarte mult sportul şi oferim apreciatorilor modului de viaţă activ cele mai calitative mărfuri pentru antrenamente şi călătorii.


Nu este un secret că, pentru a face practicarea sportului eficientă şi plăcută, este foarte important să alegi corespunzător hainele sportive şi restul accesoriilor.

Protecția împotriva soarelui, deshidratării, vântului, frigului şi căldurii – toate acestea le veţi putea găsi în salonul nostru, unde sunt prezentate cele mai renumite branduri de echipamente şi îmbrăcăminte pentru un stil de viaţă activ, precum Hannah (Чехия), AquaLung (Франция), Lowe Alpine (Италия), Asolo (Италия), Deuter (Германия), Lorpen (Испания), Petzl (Франция), Pinguin (Чехия), Buff (Испания), Sea to Summit (Австралия) şi multe altele – în total peste 40 de branduri renumite.

Sportivii preferă să vină la noi după o lenjerie de corp termică confortabilă, bandane frumoase şi funcţionale, rucsacuri pentru jogging şi brâuri, sisteme de hidratare, îmbrăcăminte practică pentru orice anotimp şi ciorapi calitativi. Dacă sunteţi un adevărat fan al antrenamentelor, atunci cunoaşteţi cu siguranţă cum să vă echipaţi pentru instruirile pe timp de iarnă, vară, ploaie sau o zi însorită, şi cât de important este să alegi un set corespunzător pentru distanţa selectată.

Și asta nu e tot! De exemplu, știați că alergarea – este cea mai importantă componentă a pregătirilor pentru drumeţiile în munţi? Acum ştiţi. Aşa că dacă sunteţi pasionat de jogging, dar aveţi dubii că nu veţi putea cuceri un pisc pitoresc, e timpul să verificaţi starea Dvs. atletică în practică. Aici vă vor veni în ajutor ghizii noştri experimentaţi al tur-studioului Summit Trek, care desfăşoară sistematic ieşiri la natură, conduc doritorii în munţii României, Bulgariei, Turciei, Chile, Argentina, Peru, Bolivia şi Kenya, de asemenea mai organizează şi curse de ciclism, aliaje pe râu, tururi foto, drumeţii şi excursii în peşteri în Moldova şi ţările CSI. Va fi interesant pentru toţi – şi pentru cei începători, şi pentru cei care au mai mers în munţi.

Lista călătoriilor anterioare dar şi a celor ce urmează o găsiţi aici>>

Alăturaţi-Vă! Noi iubim şi putem să ne odihnim incendiar!

Adresa: mun. Chişinău, bul. G.Vieru 27 (fostul bul.Renaşterii)

Contacte: tel: (022) 210-053 oficiul comercial,  tel / fax: (022) 210-050

www.xstyle.md

www.facebook.com/xstylemd