• Română
    • Русский
    • English

Primul antrenament la înot pentru Sea Mile 2015 împreună cu Sporter Swim (Foto)

sporter swim, seamile

Sâmbătă, 30 mai, a avut loc primul antrenament pentru Ghidighici Sea Mile 2015, la care au participat sportivii-amatori al clubului Sporter Swim.


În această zi toridă, la bazinul pentru copii şi adolescenţi al Şcolii rezervei olimpice de înot şi fotbal nr.11, antrenamentul a fost condus de Artiom Gladun, vicepreşedintele Asociaţiei înotătorilor profesioniști şi amatori.
seamile, antrenament
Prima zi pregătitoare pentru Sea Mile 2015 nu a adunat prea mulţi participanţi, în schimb antrenamentul s-a desfăşurat la un nivel înalt, special pentru cursele pe distanţe mari.
seamile, artiom gladun
Procesul a fost alcătuit din partea teoretică, încălzire şi practică. Antrenorul Artiom Gladun a explicat detaliat cum trebuie să înoţi, cum să-ţi încălzeşti mâinile, picioarele şi corpul, pentru a evita traumatismele în timpul înotului.
sporter swim, seamile
Primul seminar de înot pentru amatori nu a fost atât de simplu, precum se credea. Pentru a parcurge distanţa enormă pe lacul Ghidighici, sunt necesare pregătiri permanente.
antrenament, artiom gladun

Cel mai bine e de a vizita antrenamentele de înot peste o zi. Astăzi ai frecventat lecţia de înot, mâine e de dorit să alergi şi aşa mai departe. Cel mai bine e să combini înotul cu alergările, atunci vor fi parcurse mai uşor chiar şi 3 km la Ghidighici Sea Mile 2015.

Urmăriţi noutăţile clubului Sporter Swim aici.

Despre antrenor:

artiom gladun, sporter swim

Artiom Gladun, maestru al sportului de talie internaţională, antrenor de nivelul 1 FINA, antrenor al şcolii sportive nr.6 o.Chişinău

– recordman la Republicii Moldova

– multiplu premiant al Cupei Moldovei

– multiplu premiant al campionatelor Moldovei

– premiant al campionatului Belarusului

– participant al campionatelor Rusiei şi Ucrainei

– participant al campionatelor mondiale 209 (Roma) şi 2014 (Barcelona)

– participant al Cupei Mondiale 2013 (Moscova)

Fotoreportaj