• Română
    • Русский
    • English

Primul antrenament practic Sporter Swim pentru Sea Mile 2016 (Foto)

antrenament practic, sporter swimSâmbătă, 14 mai 2016, a avut loc primul antrenament practic de înot al clubului Sporter Swim, din cadrul pregătirii pentru competiția de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile 2016.


antrenament practic, sea mile 2016La eveniment au participat 15 persoane, care au fost împărțiți de atrenorii Artiom Gladun și Vera Nikitina, reprezentanți aiАsociației de înotători amatori și profesioniști din RM, conform gradului de pregătire fizică, supraveghind procesul de antrenament. Înainte de începutul antrenamentului, a fost desfășurată o scurtă încălzire, în urma căreia participanții au fost divizați în dependență de nivelul de pregătire în grupe a câte cinci persoane pe diferite porțiuni ale bazinului. 

antrenament practic, sea mile 2016Executând indicațiile antrenorilor, viitorii cuceritori ai ”milei marine” au primit numeroase sfaturi despre înot de la profesioniștii din domeniu.

sporter swim, antrenament practicATENȚIE! La următoarele antrenamente pot participa doar acei sportivi, care s-au înregistrat și au plătit taxa de participare pentru Sea Mile 2016. Costul taxei de participare la cursă variază în dependență de dată efectuării plății (Detalii).

sporter swim, antrenament practicÎnregistrarea pentru Sea Mile 2016 este disponibilă pe web-site-ul: seamile.md.

Gaerie Foto