• Română
    • Русский
    • English

Rețeaua de magazine de produse electronice Enter – partener Sea Mile

Rețeaua de magazine de produse electronice și tehnică mobilă Enter va participa la evenimentul Ghidighici Sea Mile în calitate de partener. Competiția de înot în apă deschisă se va desfășura pe 16 iulie, pe lacul Ghidighici.


Enter este lider în segmentul său de câțiva ani. Suntem siguri, că succesul nostru se datorează promovării de produse noi și unice pe piață. Pe lângă acestea, suntem accesibili pentru actualii și eventualii noștri clienți în orice sector din capitală și în majoritatea raioanelor din țară.

Fiecare participant la eveniment va putea achiziționa cu o reducere sau câștiga gadgeturi și accesorii moderne, centuri de monitorizare a ritmului cardiac, smartwatch, căști, playere, camere de acțiune, huse, Power Bank, genți și multe altele.

Toate dispozitivele și accesoriile, care au fost menționate, vor fi disponibile pentru testare.

Scopul nostru este să demonstrăm conexiunea strânsă dintre lumea digitală și cea a sportului.

La evenimentul din 16 iulie pot participa toți cei, care au o pregătire sportivă, care s-au înscris în prealabil și care au achitat taxa de participare.

Numărul de participanți la Ghidighici Sea Mile este limitat: pentru distanța Triple Sea Mile – 75 locuri, Double Sea Mile – 200 locuri și Sea Mile (1850 m) – 250 locuri.

Înscrie-te chiar acum, înoată distanța selectată și primește-ți medalia bine-meritată!