• Română
    • Русский
    • English

Salubrizarea plajei lacului de acumulare Ghidighici! Cum a decurs cea de-a III-a etapă

sporter, sambata curateniei
Pe data de 27 iunie a avut loc cea de-a III-a etapă de salubrizare și amenajare a plajei lacului de acumulare Ghidighici. Organizatorul acestui proiect este Organizația obștească Sporter.md.


Proiectul a fost posibil de realizat datorită inițiativei și sprijinului candidatului la funcția de primar general al mun. Chișinău de la PCRM, Vasile Chirtoca, care a oferit un ajutor enorm în procesul de salubrizare a plajei Ghidighici.
lac de acumulare, voluntari
Astăzi, cu ajutorul unei echipe speciale de muncitori, au fost instalate urnele de gunoi și băncile, care au fost fixate în nisip.
plaja ghidighici, lac de acumulare
Activiștii proiectului Chișinău Is Me au pictat vestiarele în cele mai vii culori și imagini, iar voluntarii organizației Sporter au curățat zona de plajă, au reabilitat punctul sanitar și au fixat panourile informative.
voluntari, lac de acumulare
Acum, lacul de acumulare Ghidighici arată ca o plajă adevărată, unde oricine se poate relaxa cu familia sa începând din ziua de astăzi. Mai mult, pe plajă au fost instalate bare metalice pentru plasa de volei, astfel odihna în cadrul mării de la Chișinău va deveni o adevărată vacanță, atât activă, cât și relaxantă.
lac de acumulare, sambata curateniei
Apa este curată, iar plaja - pregătită! Deci, dragi locuitori ai capitalei vă îndemnăm să veniți și să petreceți vacanțe de neuitat la Ghidighici! Totul se face pentru voi!

Atenție! Foarte curând va veni 19 iulie și în această zi se vor desfășura competițiile de înot în apă deschisă Ghidighici Sea Mile, în cadrul cărora poate participa orice doritor. Puteți să vă înregistrați la Ghidighici Sea Mile aici.

Fotoreportaj

David Lutsyk pentru Seamile.md