• Română
    • Русский
    • English

Sea Mile 2018 este transferat pe lacul Valea Morilor

În atenția tuturor participanților și celor care doresc să vină la campionatul Sea Mile 2018, vă anunțăm că locația competiției este transferată pe lacul Valea Morilor din capitală. Cel de-al șaselea campionat de înot în apă deschisă va avea loc pe 15 iulie, după cum a fost preconizat.

Participanții Sea Mile 2018 vor înota în cercuri, deoarece dimensiunile lacului Valea Morilor nu permit înotarea pe o distanță directă. Astfel, distanța Sea Mile (1852 m) va constitui 1 cerc, Double Sea Mile (3704 m) - 2 cercuri, iar Triple Sea Mile (5555 m) - 3 cercuri.

Vă reamintim că evenimentul sportiv Sea Mile va avea loc pentru a șasea oară. În cadrul campionatului se va petrece și competiția pentru copii Sea Mile KIDS AQUATHLON, care constă din înot pe distanța de 200 metri și alergare pe distanța de 1,5 kilometri.

Organizatorii Sea Mile sunt organizația sportivă publică Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite 999.md, cu sprijinul Federației de Triatlon din Republica Moldova. Competiția Sea Mile este inclusă în Calendarul Oficial al Evenimentelor Sportive al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Republica Moldova.