• Română
    • Русский
    • English

Seminar cu Dmitri Voloșin: cum să devii OCEAN MAN?

Ești pasionat de înot, petreci foarte mult timp în apă, iar o simplă piscină nu mai poate face față abilităților tale de înotător? Atunci e timpul să treci la un alt nivel: OCEANMAN!

Ce reprezintă OCEANMAN?

OCEANMAN este un campionat internațional de înot în apă deschisă, creat pentru înotătorii talentați și dornici de aventură! Campionatul le oferă posibilitatea atât înotătorilor amatori, cât și celor profesioniști să-și împlinească visul de a deveni un veritabil ”Ocean Man”.

O ”armată” de 37 de sportivi din Moldova planifică să cucerească campoonatul OCEANMAN din Odessa. Printre ei este și Dmitri Voloșin, cel care a câștigat titlul de OceanMan la campionatul de anul trecut și a înregistrat succese remarcabile la diverse alte campionate internaționale.

În acest an, competiția va avea loc în perioada 8 - 9 septembrie la Odessa, pe faimoasa plajă "Langeron". Finala concursului va avea loc în noiembrie, în Dubai.

Ai devenit curios? Vrei să devii și tu un OceanMan? Atunci participă la seminarul organizat de Dmitrii Voloșin ca să înveți din experiențele acestuia! Vei primi informații pe larg, lecții și sfaturi ce te vor ajuta să treci peste orice impediment în timpul campionatului. Dmitri va împărtăși cu tine cele mai mici detalii din experiența sa, așa încât să devii cu adevărat pregătit pentru competiție!

Toți cei care doresc să participe la acest campionat, sunt așteptați la seminar, miercuri, între orele 19-22 în Parcul Alunelul din Chișinău.