• Română
    • Русский
    • English

Slingi.md - partener Sea Mile Kids Aquathlon 2018

Slingi.md a devenit partener al primei ediții a campionatului de aquathlon pentru copii din Moldova - “Sea Mile Kids Aquathlon 2018”.

Din anul 2008, compania Slingi.md se ocupă cu producerea și vinderea mobilei pentru oficii și apartamente. Acestea includ fotolii și canapele de diferite forme, culori și varietăți, cu livrarea direct la domiciliu. Folosim doar materiale calitative în producerea acestora, ceea ce este o garanție a faptului că veți folosi cu drag mobila noastră în viața cotidiană, sau la evenimente și festivaluri open-air. 

De asemenea noi vindem jucării moi și produse pentru copii. Alegem foarte atent marfa pentru magazinele noastre și accentuăm calitatea, ecologia și modelele interesante pentru copii de vârste diferite. 

Avem 3 magazin în Chișinău. În incinta 1000 mărunțișuri, butic 8, etajul subsol, Dacia 16/1, Elat, etajul 5, buticul 12, Decebal 99 și un magazin pe Dacia 5/4, butic 8. Ne găsiți la următoarele numere de telefoane 069142814 sau 078142814 și pe saitul slingi.md; bean-bag.md.

Evenimentul “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” este organizat de cel mai popular forum pentru femei, mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md

Prima ediție a campionatului de aquathlon pentru copii va avea loc pe 15 iulie 2018, în parcul Valea Morilor. Apelăm la toți cei care doresc să participe la “Sea Mile Kids Aquathlon 2018” – la eveniment pot participa copii cu vârstele cuprinse între 8 și 15 ani. Numărul participanților e limitat, de aceea, grăbiți-vă să vă înscrieți!